(Video) Terkejut tengok kepala suami botak licin, ini tindakan gila Pengantin Perempuan Yang Amat Memeranjatkan!

NEW DELHI – Seorang doktor di India nekad mengahwini seorang wanita yang langsung tidak dikenali selepas beliau ditinggalkan pengantin sebenar atas alasan kepalanya botak.

Menurut laporan media tempatan, pakar neurologi Dr. Ravi Kumar terpaksa melalui perjalanan lebih 1,000 kilometer dari sini ke kampung Saugauli di Bihar pada 18 Februari lalu untuk menyambut hari istimewa itu.

 

 

Pihak lelaki sudahpun mengaturkan pernikahan itu sejak setahun sebelumnya selepas bapa pengantin wanita asal tersbut menjadi mesra dengan keluarga Kumar dek berkali-kali mereka pernah menumpang di rumahnya.

Majlis perkahwinan berkenaan pada mulanya berjalan dengan lancar seperti yang dirancang malahan meriah dengan kehadiran ramai tetamu, demikian dilaporkan oleh akhbar setempat Dainik Bhaskar semalam.

 

Suasana girang bahkan mengisi majlis perkahwinan dengan pasangan mempelai terbabit sebenarnya sudah pun selesai menjalani upacara keagamaan dengan menyarungkan kalung bunga di leher pasangan masing-masing.

Namun, hari bersejarah tersebut berubah ‘tragedi’ selepas Kumar menanggalkan hiasan di kepalanya. Pengantin perempuan dikatakan berasa amat terkejut apabila melihat kepala bakal suaminya itu yang hampir licin botak.

 

Keadaan bertambah buruk apabila wanita tersebut tiba-tiba enggan berkahwin dengan lelaki berkenaan meskipun dipujuk keluarga kedua-dua belah pihak untuk mengubah keputusan itu malah sanggup menjadi janda berhias.

Susulan insiden yang cukup memalukan itu, keluarga pengantin lelaki bertindak nekad meminta bantuan pemimpin kampung kerana Kumar pula malu dan enggan pulang semula ke bandar tanpa ‘isteri’ berada di sisinya.

 

Mereka kemudian segera mencadangkan Kumar agar mengahwini Neha Kumari, iaitu anak seorang penjual sayur yang miskin. Meskipun kelihatan pelik, insiden aneh sedemikian bukan kali pertama berlaku di India.

 

Portal berita Gulf News melaporkan bahawa pasangan tersebut akhirnya mengikat tali perkahwinan mereka di Kuil Ramjanki dengan disaksikan oleh keluarga pihak lelaki dua hari selepas majlis yang asal telah dibatalkan.

Gambar yang disebarkan di media sosial menunjukkan pengantin lelaki penuh kemeriahan tetapi isterinya pula kelihatan kurang senang dengan perkahwinan yang serta merta itu, demikian menurut laman Dailymail.

 

Menurut Gulf News, insiden serupa pernah berlaku di daerah Nawada di Bihar beberapa hari lalu apabila pengantin perempuan enggan berkahwin dengan pasangannya hanya kerana jatuh sakit pada hari pernikahan mereka.

Media tempatan melaporkan bahawa lelaki tersebut dibawa ke sebuah hospital untuk dirawat tetapi pengantin perempuan tetap berkeras membatalkan perkahwinan mereka.

 

sumber

 

 

Serius….Memang Lawak…!!! Trend Selfie Paling Teruk Di Atas Muka Bumi..!!.

Trend Selfie Pita Pelekat tengah melanda di seluruh dunia. Selfie ini kelihatan tidak masuk akal, di mana orang mengambil gambar dirinya sendiri dengan kepala yang dibalut dengan pita pelekat. Ungkapan aneh yang ditimbulkan menjadi daya tarik sendiri. Maka tidak jarang manusia yang melihat akan ketawa bahkan terinspirasi untuk melakukan hal yang sama.

 

 

Idea ini datang dari seorang pelajar Brighton University, United Kingdom, bernama Lizzie Durley. Perempuan berumur 21 tahun itu mendedahkan bahawa ia diilhamkan oleh sebuah filem berjudul “Yes Man”. Dalam salah satu adegan di filem tersebut kelihatan Jim Carrey yang sedang membungkus kepalanya dengan pita pelekat.

 

 

 

 

 

 

sumber

 

 

Biar Betul..?? Solat Ketika Kereta Sedang Bergerak: “Itu Urusan Saya Dengan Allah” – Fathia Latiff.

Kalau dengar nama Fathia Latiff, sudah tentu orang ramai akan kaitkan dengan beberapa kontroversi panas yang melibatkannya.

Semalam, satu lagi video yang melibatkan pelakon cantik, Fathia Latiff menjadi viral dan bualan hangat.

Ianya tentang video Fathia Latiff bersolat dengan memakai gaun, di dalam kereta yang sedang bergerak.

Video ini terus menjadi persoalan dari para netizen.

 

 

Apabila ditanya tentang hal ini, Fathia Latiff tampil memberi respon. Pelakon ini menjelaskan dia mengerjakan solat yang dilakukan di dalam kereta adalah urusannya dengan Allah.

Fathia atau nama sebenarnya Nur Fathia Abdul Latiff, 30 tahun, berkata, dia juga tidak menyedari perbuatan itu dirakamkan oleh rakannya.

Ini komen ringkas dari Fathia Latiff:

 

“Saya kerjakan solat kerana Allah bukan kerana manusia. Maaf saya tidak tahu aksi saya dirakam”

 

Pelakon yang mula menjadi popular menerusi lakonan mantap dalam drama Ariana Rose itu, mengerjakan solat di dalam kereta ketika dalam perjalanan ke pertunjukan fesyen Primavallet yang diadakan di Hotel Majestic.

Video solat itu dimuat naik oleh rakannya iaitu penggaya rambut popular bernama Ridzokumura di Instastory pada petang Rabu dan mendapat tontonan yang banyak sekaligus menjadi tular sekelip mata.

 

Ridzokumura menulis dalam caption menerusi Instagram miliknya mengatakan Fathia melakukan solat ketika mereka terperangkap dalam kesesakan lalu lintas selain waktu solat juga hampir habis.

Ini video berkenaan:

Menerusi laporan dari portal mStar, melakukan solat fardu dalam kenderaan dibolehkan dengan syarat seseorang itu benar-benar berhadapan dengan kesukaran iaitu kegagalan mencari tempat bersesuaian menunaikan solat selain perlu menghadap kiblat dan dalam keadaan berwuduk.

Namun jika tidak dapat menghadap kiblat atas sebab-sebab tertentu, maka seseorang itu perlu menyakini telah menghadap ke arah kiblat.

Untuk keterangan lanjut, kita tunggu ahli agamawan untuk mengulas tentang hal ini lebih lanjut.

 

Apapun, tahniah buat Fathia latiff yang tak lupa untuk melakukan perkara wajib walaupun sibuk dengan urusan dunia.

 

klik sini untuk tonton video

Banduan Di penjara Ini ‘Bebas Untuk Keluar Masuk’, Tetapi Tidak Ada Seorang Pun Yang Mahu Melarikan Diri, Alasannya Memang TAK DISANGKA-SANGKA !!!

Fort Boyard adalah benteng terletak di selat Pertuis d’Antioche, pantai barat Perancis dengan panjang tembok 61 meter, serta tinggi 20 meter dan lebar 31 meter.

Di ruang bawah tanah benteng ini, terdapat pejabat dan ruang-ruangan untuk para tentera. Sedangkan di lantai atas dan tengah benteng, terdapat senjata, meriam dan bom granat.

 

 

Kehebatan konstruksi dan lokasi benteng yang berada di tengah laut ini, membuatkan Fort Boyard menjadi salah satu benteng terkenal.

Membangunkan benteng di tengah laut dengan konstruksi yang kukuh seperti itu bukan perkara yang mudah. Pada 1950, Fort Boyard menjadi bangunan yang dilindungi oleh Charente Maritime Regional Council.

 

 

Benteng ini pertama kali dibangunkan adalah untuk kegunaan oleh angkatan bersenjata Perancis yang dilakukan oleh Louis XIV pada tahun 1661.

Tujuan pembangunan benteng ialah untuk melindungi pantai dari serangan angkatan laut Inggeris.

 

 

Projek pembangunan benteng ini terhenti pada tahun 1809. Namun kemudian disambung semula pembinaan ketika Perancis dipimpin oleh Louis-Philippe.

Pertukaran pemimpin itu seiring dengan ketegangan hubungan Perancis dengan Inggeris. Pada tahun 1857, projek pembangunan benteng itu akhirnya selesai.

 

 

Selama Perancis dipimpin oleh Raja Napoleon Bonaparte, Fort Boyard digunakan sebagai tempat pertahanan menghalau musuh selama 56 tahun, dari tahun 1801 hingga tahun 1857.

 

 

Napoleon Bonaparte juga memperkuatkan konstruksi Fort Boyard dan melengkapinya dengan pelbagai kelengkapan, termasuk persenjataan berat.

Fort Boyard sempat digunakan sebagai penjara tentera. Tahanan di sini memiliki kebebasan yang tidak ada batasnya.

 

 

Namun oleh kerana lokasi penjara Fort Boyard tersebut di laut, tidak ada tahanan yang memiliki keupayaan serta kesanggupan untuk melarikan diri.

Sekarang, Fort Boyard merupakan tempat lawatan bagi para pelancong. Benteng ini juga sering menjadi lokasi penggambaran filem.

Banyak yang mengagumi keindahan dari benteng ini, belum lagi melihat isi di dalamnya yang penuh dengan sejarah. Apakah Anda pembaca tertarik untuk mengunjungi benteng ini?

 

sumber

(VIDEO) LELAKI RAKAM AWEK YANG MASSAGE DIA SECARA DIAM2…?? TENGOK CARA AWEK NI MASSAGE MEMANG TIDAK SAMA…!!

Lelaki pergi massage, awek yang tolong dia massage tu sambil massage sambil tengok tv, memberi peluang lelaki tu rakam secara diam-diam!!Kenapa kita perlu massage?

Dalam sepanjang hari, badan kita yang buat kerja akan rasa letih dan kadang-kadang akan rasa sakit. Kalau diberikan massage untuk bahagian badan yang rasa letih tu, akan buat bahagian badan tu rasa lebih selesa dan seterusnya mengurangkan rasa tidak selasa / sakit yang ada pada bahagian badan tersebut.

 

 

Massage dapat buat aliran darah jalan lebih sempurna pada semua bahagian badan kita. Ini dapat buat semua sel-sel dalam semua bahagian badan boleh dapat oksigen yang mencukupi. Semua orang suka massage, tak kira lelaki, perempuan, orang tua atau pun orang muda, tak kira apa pekerjaan. Ini disebabkan massage dapat buat badan kira rasa rileks. Ia juga dapat rawat bahagian badan yang tidak sihat.

Contoh kerja yang perlu sentiasa berdiri seperti sales man atau pun sales girls, promoter, kaki mereka sentiasa rasa letih sebab perlu berdiri sepanjang hari. Kali mereka pasti sangat penat dan letih. Kalau mereka pergi buat massage pada bahagian kaki, pasti akan buat kaki mereka rasa selesa semua dan dapat mengurangkan rasa tidak selesa yang ada bahagian kaki mereka. Jom sama-sama tonton cam mana awek dalam video nie tolong lelaki buat massage kaki.

 

Sila tonton video:

 

sumber

(VIDEO) FUHH…!! NEELOFA PAKAI BAJU KETAT SEWAKTU SHOOTING BERSAMA ZUL ARIFFIN…..DAH TERANG TAK PAYAH NAK SULUH DAH..!!

PELAKON Zul Ariffin mengakui tiada perasaan pelik apabila wujud segelintir peminat yang mahu dia dan Neelofa mempunyai hubungan istimewa setelah bergandingan bersama dalam drama Ti Amor Sweetheart 100 Hari.

Menurut Zul, 31, sebagai pelakon ini bukan kali pertama peminat ‘menjodohkan’ dia dengan heroin dalam drama lakonannya.

“Ini bukan kali pertama, bila drama dapat sambutan ia akan terjadi, sebelum ini pun pernah ada juga. Jadi saya tak hairan bila muncul hashtag (tanda pagar) #Zulofa seperti yang dicipta peminat.

 

 

“Soal ini saya tak boleh nak kawal peminat, itu diluar kawalan saya dan kita sebagai pelakon hanya menjalankan tanggungjawab sebaiknya,” katanya kepada mStar Online.

Zul bersikap profesional ketika berada di set penggambaran.

Pelakon filem Tombiruo Penunggu Rimba ini ditemui semasa pengumuman pencalonan kategori Anugerah MeleTop ERA 2018 (AME2018) yang diadakan di Timbre @ The Row, di sini, Selasa.

Untuk AME2018, Zul dicalonkan dalam tiga kategori iaitu Bintang Filem MeleTOP menerusi filem J Revolusi dan Tombiruo serta Pelakon TV MeleTOP dan Drama MeleTop.

 

Sementara itu, Zul berkata dia lebih selesa bersikap profesional ketika di set dan menyelesaikan tugas tanpa mengharapkan kontroversi untuk melariskan drama lakonan.

“Sepanjang penggambaran saya hanya fokus dengan kerja, habis shooting 16 hari kita balik buat hal sendiri macam biasa. Tiada kontroversi atau apa-apa hubungan luar.

 

 

Zul tiada rasa janggal bergandingan dengan Neelofa.

“Nanti bila dah nak bersiaran, kita jalankan tugaskan semula untuk promosi dan sebagainya. Itu sahaja kerja saya. Tak lebih daripada itu dan kita masing-masing faham tanggungjawab sebagai pelakon,” katanya.

Dalam pada itu, Zul mengakui dia selesa dan tiada rasa janggal bergandingan bersama Neelofa dalam drama arahan Michael Ang itu.

Malah, mereka berdua mempunyai polisi tersendiri dan sebelum memulakan penggambaran mereka duduk berbincang mengenai perkara yang boleh dan tidak.

 

 

“Kami ada chemistry yang okay dan tak rasa pelik atau janggal. Sebelum shooting, kita duduk berbincang dan tanya apa yang boleh buat dan tidak supaya tak adalah nanti kekasih atau keluarga marah.

Sebelum ini, peminat turut mengharapkan Zul bercinta dengan Farah Nabilah kerana drama Titian Cinta.

“Kalau kami rasa babak itu keterlaluan, kita boleh bincang untuk mengikut kesesuaian. Macam foto yang dimuat naik oleh Michael di Instagram, itu sebahagian babak di sebalik tabir.

 

 

“Sekarang ni zaman internet, terlalu laju benda ini tersebar dan saya tak boleh nak kawal. Lagipun foto itu bukan saya yang muat naik tapi pengarah. Jadi saya tak boleh nak halang,” katanya.

Sebelum ini, Michael Ang ada memuat naik foto babak mesra di antara Neelofa dan Zul Ariffin yang sedang menjalani penggambaran drama bersiri tersebut di Rome, Itali.

Walaupun drama itu masih belum ditayangkan ramai mengatakan pasangan ini secocok dan sesuai untuk menjalinkan hubungan cinta

 

sumber

(Video) Wanita Ini Berhasil Melewati Rintangan Demi Rintangan di Acara Ninja Warrior, Namun Begitu Melihat “Aksinya” di Rintangan Terakhir, Semua Orang Bagai Nak Pengsan!

Kebanyakan orang selalu berpikir bahwa atlet dengan kekuatan fisik superior dan daya tahan super selalu didominasi oleh pria. Dalam banyak pahlawan atau film aksi, para protagonis dan anggotanya biasanya laki-laki.

 

 

Jangan salah, seorang wanita bernama Jessie Graff mempunyai kekuatan super yang tidak bisa dibayangkan.

Jessie Graff mengikuti sebuah kompetisi berupa rintangan yang sulit ditaklukan. Banyak orang yang tidak bisa menyelesaikan rintangan karena atlet bisa terpeleset atau bahkan kehilangan tenaga.

 

Tapi Jessie bisa dan menjadi wanita pertama yang berhasil menaklukan rintangan. Ninja Warrior adalah acara televisi Amerika Serikat yang terkenal dengan rintangannya yang kreatif dan sulit. Jika tidak hati-hati, maka para peserta akan langsung gagal.

Yuk, kita lihat aksi Jessie!

Jessie tampil dengan wajah tenang dan percaya diri, kelihatannya sama sekali tidak takut.

 

 

 

Setelah melompat-lompat dengan gampang, Jessie tiba di babak kedua.

 

 

Tiba-tiba dia sudah mengambil tali dan menuju terus ke babak berikutnya.

 

 

Para penonton, apalagi penonton wanita bersorak namanya.

 

 

Kemudian Jessie memanjat dua dinding seperti laba-laba. Bisa dia lihat betapa kuatnya wanita itu.

 

 

Dia kemudian memanjat jaringan dan pada akhirnya…

 

 

12 detik sebelum waktu habis, Jessie memencet tombol tanda selesai.

 

 

Jessie berhasil menjadi kontestan wanita pertama yang berhasil menyelesaikan rintangan Ninja Warrior.

Pembawa acara saja kaget dan menunjukkan wajah salut.

Ia Berhasil Melewati Rintangan Demi Rintangan di Acara Ninja Warrior, Namun Begitu Melihat

Semua wanita yang ada disana sangat bangga dengan Jessie. Jessie membuktikan bahwa wanita juga bisa menyelesaikan rintangan, tidak hanya pria saja.

 

 

Jessie sendiri bekerja sebagai stuntwoman dengan kredit di X-Man: First Class, Make It or Break It, Knight and Day, John Carter, dan banyak lagi. Jessie mengaku bahwa dia sering mempelajari teknik-teknik berbahaya dari stuntman profesional dengan keahlian yang berbeda-beda.

Di mata orang-orang, wanita itu lembut dan lemah. Namun Jessie membuktikan yang lain. Dari cerita Jessie, kita bisa lihat bahwa segala sesuatu itu mungkin jika kita berusaha!

 

Yuk, lihat video Jessie memenangkan rintangan yang sulit ini:

 

klik sini video

(13 Gambar) CARINA LINN…!! Inilah Jururawat Paling Seksi DiDunia..?? Boleh Menyebabkan Korang Berdarah Hidung Melihatnya..!!

Disebut-sebut sebagai nurse terseksi di dunia. Jolokan ini mungkin betul buat seorang gadis cantik berumur 23 tahun asal Taiwan bernama Carina Linn.

Padahal rakan-rakan sekerjanya di hospital mengenali Carina Linn sebagai wanita yang pendiam dan tidak suka mencari sensasi.

Namun disebalik sifat pendiamnya, ketika sedang berada di dunia maya kakak cantik ini seolah berubah menjadi 180 darjah, jauh lebih ‘ghairah’.

 

 

Dia sangat sering memuatnaik foto-foto seksinya melalui akaun instagramnya. Hanya bermodalkan foto sebanyak 66 buah saja, Carina Linn membuat para jejaka gembira dan papa-papa jahat lebih dari 339 ribu followers yang jadi tak semangat bekerja, kerana sibuk setiap hari untuk menunggu kiriman foto-foto terbaru dari wanita paling seksi di Kota Taipei, taiwan tersebut

 

 

Tak hanya diam-diam memposting foto selfie dirinya sedang memakai seragam nurse ketika bekerja. Tapi wanita seksi itu juga gagah berani tampil membuka-bukaan, tubuhnya yang montok mulus tak bercela bagaikan durian montong itu hanya dilapisi dengan bikini super seksi dan ada beberapa foto dirinya yang hanya berbalut pakaian mini tembus pandang

 

 

Akibat gemar memposting foto-foto di Instagram, nurse cantik terseksi itu pun akhirnya mendapat kritikan tajam dari para netizen Taiwan. Banyak dari mereka yang berkomen kalau dirinya yang merupakan seorang pekerja hospital sangat tak sesuai untuk berperilaku seperti itu. Sangat memalukan, kelakuannya tak ubah seperti seorang pelakon filem porno

 

 

Namun nurse seksi Carina Linn itu dengan santai, ia menjawab, saya hanya seorang wanita biasa yang ingin bahagia dan mengekspresikan kebebasan. Tak ada yang special sedikit pun, Saya fikir semua wanita di dunia ini juga sering melakukan hal yang sama sepertiku, hanya bezanya mereka tidak berani untuk mendedahkan tentang diri mereka sebenarnya, jawab Carina Linn sambil sesekali menghisap rokok ditangannya.

 

 

 

 

 

sumber

 

 

Dia Dah Kembongkan Saya…!! Dia Ingin Bertanggungjawab Dengan Kandungan Luar Nikah Ini Tetapi Ada Syarat Pulak…?? Bila Selidik Ini Rupanya….!!!

Saya disini sekadar ingin meluahkan apa yg terpendam sekian lama. Sekitar 3 tahun yg lalu, saya dan bekas kekasih telah terlanjur.

Bila saya beritahu kepada dia, saya mengandung, dia minta saya gugurkan. Tapi saya tidak mahu sebab saya fikir, cukuplah sekali kami berdosa, takkan sampai sanggup untuk membunuh bayi yang tidak berdosa ini.

Saya cakap kepada dia, kalau tidak mahu anak ini, biarlah saya yang jaga. Saya tidak sanggup buang. Mungkin bila di dunia kita lepas bila kita sudah buang anak itu, tapi di sana nanti, mampu ke kita untuk menjawab?

 

 

Sebab itu saya ambil keputusan untuk menjaga walaupun apa yang akan terjadi nanti. Setiap kali saya berjumpa dia, mesti ayat sama yang dia berikan. Sampai satu tahap, saya terpaksa menjauhkan diri dari dia disebabkan dia seringkali meminta saya menggugurkan. Berbulan saya senyap sampailah kandungan ini sudah memasuki usia 6 bulan.

 

Baby bump masa itu sudah kelihatan, saya sudah tidak berani duduk di rumah. Daripada keluarga saya mendapat tahu, lebih baik saya keluar dari rumah dan tinggal di tempat lain. Takut keluarga malu dengan perbuatan saya. Apa-apa saya tanggung sendiri, sehinggalah saya berjumpa dengan seorang makcik ini. Dia ajak saya tinggal bersama dia, kebetulan dia tinggal seorang diri. Dia yang jaga saya. Yang bagi saya makan macam-macam apa yang saya teringin nak makan.

 

Sampailah dia bertanya kepada saya, siapa yang bakal menjadi bapa kepada anak di dalam perut ini? Mana dia dan kenapa dia tidak bertanggungjawab? Sampailah makcik itu sendiri telefon bekas kekasih saya itu ajak berjumpa.

Ex saya setuju untuk berjumpa. Makcik itu minta ex saya untuk bertanggungjawab dan ex pun bersetuju. Tapi syarat dia, nikah di Thailand. Saya pelik kenapa mesti di Thailand. Puas saya selidik, rupa-rupanya, ex saya sudah bertunang dengan orang lain, iaitu pilihan ibunya sendiri.

Bila saya mendapat tahu dia sudah bertunang dan bakal berkahwin masa due saya nanti, saya undur diri. Saya tidak mahu tunangnya tu pula yang terluka hati. Kita sama-sama perempuan, lebih baik saya elakkan dariada buat macam itu kepada dia walaupun masa itu diri saya sendiri yang sangat kasihan. Tapi saya tetap pertahankan untuk perempuan yang juga tunangnya itu.

 

Tunang ex saya itu tidak tahu apa-apa dan saya tidak mahu dia menjadi mangsa keadaan juga. Sedangkan majlis perkahwinan mereka tanggal tiga bulan saja lagi. Mesti persiapan semua sudah siap dan jemputan pun semua sudah diedarkan.

Benda ini akan membuatkan banyak pihak yang malu. Demi menjaga air muka orang tua ex dan tunangnya masa itu daripada dimalukan oleh orang kampung, saya redhakan semua ini dan saya korbankan diri saya dan biarlah mereka bahagia.

Saya dalam pantang hari ke 22 mereka sudah selamat diijabkabulkan. Syukurlah, air mata langsung tidak menitis, malah masa itu saya rasa betul-betul kuat. Anak ini saya akan jaga dengan sebaik yang mungkin, ini niat saya.

 

Alhamdulillah, saya mampu dan dipermudahkan dengan begitu baik sekali oleh Allah SWT. Pernah sekali hari itu saya terjumpa akaun Facebook ex, saya terus add dan accepted. Saya ada PM bertanyakan khabar dan tunjuk gambar anak kepada ex.

Tetapi, rupa-rupanya, itu bukan dia, tetapi isterinya. Segala jenis maki dan penghinaan saya terima daripada isterinya. Tetapi, tidak apalah, saya maafkan dan langsung tidak berdendam apa-apa dengan dia.

 

Sekarang, anak sudah besar, 3 tahun sudah berlalu, tetapi seringkali bertanyakan tentang ayahnya. Saya tidak pernah bercerita yang buruk-buruk tentang ayahnya kepada anak. Tidak mahu anak berdendam dengan ayahnya. Malah saya sentiasa meminta anak mendoakan akan kesejahteraan ayahnya walaupun di mana saja ayahnya berada.

 

Kepada masyarakat, jangan pandang serong dan hina kepada wanita yang senasib dengan saya ini. Sedangkan ada perkara yang kita sendiri tidak tahu apa yang membuatkan seseorang itu melahirkan anak tanpa seorang suami. Tolong dan tolonglah jangan menghina kami. Kata-kata penghinaan dari orang sekeliling itulah yang membuatkan kami yang senasib ini down dan bertindak di luar kawalan.

 

sumber

Pernah Tahu..??? 8 Selebreti Ini Pernah Menggegarkan Arena Hiburan Tempatan Ekoran Tersebarnya Gambar Dan Video Intim Mereka Di Media Massa..!!

Entah kenapa, akhir-akhir ini ramai pula artis Malaysia yang terpalit dengan skandal foto atau video edit. Namun banyak yang menganggap foto itu hanyalah di’edit’ atau photoshop.

Beberapa waktu lalu media digemparkan dengan munculnya video seks Eyka Farhana, kemudian disusuli dengan video menyerupai wajah Anding. Video tersebut jadi heboh, kerana menjatuhkan maruah artis tersebut lantas menjejaskan karier mereka. Meski begitu ramai yang percaya foto dan video itu hanyalah edit atau photoshop sahaja.

 

 

Ramai lagi artis Malaysia yang terpalit dengan kontorversi ini sehinggakan terpaksa membuat laporan polis. Lihat kisah pahit 8 artis ini.

 

Eyka Farhana

 

 

 

Suatu tindakan yang sangat melampau dan sangat memalukan apabila ada pihak tidak bertanggungjawab cuba mengaitkan pelakon Eyka Farhana dengan video seks yang sangat mengaibkan ini. Video itu telah dimuat naik pada Julai lalu dan kini sudah mendapat lebih 11,000 tontonan. Dalam pada itu, Eyka berkata, dia akan membuat laporan polis tentang perkara tersebut dalam masa terdekat.

 

Anding Indrawani

 

 

 

Menerusi sebuah laman sembang, tersebar mengenai sebuah gambar yang dipercayai telah disunting dari sebuah video pornografi di laman Tumblr. Di dalam video tersebut, terlihat dua orang lelaki yang dipercayai sedang melakukan hubungan sejenis. Video tersebut dikatakan mirip salah seorang peserta Homecoming Akademi Fantasia Megastar, Anding Indrawani.

 

Zulin Aziz

 

 

 

Pengacara dan pelakon Zulin Aziz pula menjadi mangsa. Tular di Twitter apabila gambar Zulin telah disunting menjadi gambar lucah oleh individu yang tidak bertanggung jawab.

 

Zulin atau nama sebenarnya Farah Azleenda Abd Aziz 28, terkejut dan berang dengan gambar beliau yang dijadikan sebagai bahan melepaskan nafsu dan tidak tahu mengapa individu berkenaan berbuat demikian yang yang disifatkannya sebagai tidak waras.

 

Atikah Suhaimi dan Idris Khan

 

 

Nama Idris Khan menjadi sebutan ramai ekoran isu foto bogel beliau bersama Atikah Suhaime yang telah tersebar pada tahun 2016. Idris menerima pelbagai kritikan dan hinaan daripada setiap sudut.

Pelbagai spekulasi yang tercetus mengenai dalang penyebaran foto bogel Idris dan Atikah. Antara nama yang dikatakan melakukan hal berkenaan adalah Ammar Alfian. Malah, Idris pernah menghubungi Ammar dan seakan menuduh beliau sebagai punca kontroversi lucah ini timbul.

 

Zarina Zainuddin

 

 

Di awal tahun 90an dahulu, Zarina Zainudin telah buat satu Malaya terkejut dengan aksi-aksi berani beliau tanpa serurat benang di dalam sebuah rumah. Dikatakan sebanyak 300 keping gambar tanpa serurat benang Zarina dengan pelbagai aksi telah ditangkap (zaman tu, kamera pakai Kodak filem, tiada media sosial).Namun isu ini tidak berpanjangan kerana banyak hal-hal yang kurang sahih melibatkan pelakon ini tersebar.

 

Ida Nerina

 

 

Isu Ida Nerina pula dituduh beraksi ranjang bersama pasangan. Tapi, bagi mereka yang sudah tonton video tu, sah memang sah, itu bukan Ida Nerina. Walaupun ada bukti yang menyatakan itu adalah Ida Nerina seperti tindik di pusat Ida Nerina, subang telinga dan rantai yang dipakai Ida Nerina, tetap kami percaya yang dalam video itu bukanlah Ida Nerina.

 

Zarina Ann Julie

 

 

Aksi panas dan gambar bogel Zarina Ann Julie bersama teman lelaki dalam keadaan berahi. Pelakon drama Anak Pontianak ini dikatakan terlalu bermasalah dengan imej dan akhlak. Selain daripada itu, Zarina Ann Julie juga telah dicekup oleh polis di sebuah pusat hiburan malam kerana mengambil dadah. Bila dah ambil dadah, macam macam boleh jadi. Sedar-sedar esok hari, gambar tanpa serurat benang, gambar berasrama dah berada dalam internet.

 

Sebenarnya ramai lagi artis tempatan yang terpalit dengan video seks angkara individu yang tak berhati perut menyebarkannya. Modus Operandi seolah-olah macam sama, dan berkemungkinan mahu menjatuhkan artis tersebut yang sedang mengukir nama dalam dunia hiburan. Apa-apa pun hangat.com berharap tiada lagi penyebaran video seks palsu melibatkan nama-nama artis yang tak bersalah. Taubat lah ya!

 

sumber